Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi de herhangi bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah hileıyoruz.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, beniâdem boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın esnasında güvenliğin sağlanması ve muvafık şekilde tahliyenin gerçekleşmesi midein kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden Yangın Kapısı etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak tanır.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, amelî fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki semtında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın güvenlik hollerinin engel, tavan ve dipında hiçbir semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılması gerekir.

Kaçış yolları, bir kuruluşnın herhangi bir noktasından mevzi seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu yangın kapısı topudır. Kaçış yolları kapsamına;

İçeriden hariçarı esaslı itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir üstının sarih olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın bapları üzere çatı emniyetliği düşünceının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna alınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında doğru dürüst neticeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

İnsanların yaşamını kurtarmayı yangın kapısı hedefleyen firmalar aracılığıyla güvenli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir medarımaişetlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı muayeneünde yapım edilmelidir.

Report this wiki page